Ziua portilor deschise pentru copii la Parcul Industrial DIBO

Ziua portilor deschise pentru copii la Parcul Industrial DIBO

Parcul Industrial DIBO si-a deschis pentru o zi portile catre copiii din zona, pentru o lectie practica si folositoare pentru viitorul lor.

Parcul Industrial DIBO contribuie constant si activ la formarea unei noi  generatii de calitate. Astfel, DIBO a reusit sa organizeze pentru copii, in interiorul parcului, grandioase sarbatori dedicate sporturilor dar si premieri de neuitat pentru scolari cu rezultate deosebite in diverse domenii.

Copiii s-au intrecut cu frenezia specifica varstei in diferite competitii sportive, s-au jucat, s-au distrat si au aplaudat la concerte de muzica ale artistilor dragi lor si la demonstratii ale talentului altor copii.

In octombrie anul acesta elevii de la scoala din zona  au revenit in Parcul Industrial DIBO, de aceasta data in cu totul alt rol. Acestia au avut ocazia sa viziteze intrega zona, sa invete cum se naste si cum functioneaza un parc industrial, ce activitati desfasoara firmele care au inchiriat halele industriale ale parcului.

Deasemenea au putut intelege practic importanta protejarii mediului si grija pe care trebuie sa o mentinem permanent, pentru ca la DIBO au putut admira, in orice colt a fost posibil,  gradini si flori sofisticate, cu spatii verzi atent ingrijite si o curatenie exemplara in toata zona, dar si sa vada lucrarile care se executau pentru racordarea parcului la un nou si modern sistem de canalizare al comunei, pentru optimizarea reutilizarii apelor uzate.        

Spre finalul vizitei s-au ,,indulcit’’ cu ciocolata produsa chiar de unul dintre clientii parcului si s-au amuzat intr-o scurta plimbare cu cochetele masinute electrice care deservesc parcul. 

Dar poate emotia si bucuria cea mai mare au simtit-o cand si-au vazut parintii si apropiatii la locul lor de munca, la firmele din Parcul Industrial DIBO.

,,Copiii invata usor lucruri importante prin joc si interactiune directa si este foarte important sa-i ajutam sa o faca’’ mentioneaza dezvoltatorul Parcului Industrial DIBO, d-nul Dirk Bogerd.

Citeste mai mult: Ziua portilor deschise pentru copii la Parcul Industrial DIBO

Categories: Stiri din educație

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*