Termeni si Conditii

Back to homepage Termeni si Conditii

 

Termeni si Conditii

Ultima actualizare: 22.05.2012

Termeni de Utilizare

Termenii si conditiile de mai jos (“Termenii de Utilizare”) descriu termenii si conditiile in care se pot utiliza produsele, materialele software, serviciile si site-urile realizate si administrate de catre S.C. Edu Romania S.R.L.  si oricare dintre afiliatii acestuia (numite in continuare “Serviciile”, dar excluzand serviciile oferite dumneavoastra de catre S.C. Edu Romania S.R.L. pentru care dumneavoastra aveti un acord separat cu S.C. Edu Romania S.R.L.). Termenii “EduRomania”, “Prestator, “noi”, “nostru”, se refera la S.C. Edu Romania S.R.L.

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie.  Prin folosirea oricaror dintre Serviciile oferite de noi se presupune implicit acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor de Utilizare. In situatia in care nu sunteti sau nu puteti fi de acord cu Termenii de Utilizare va rugam sa incetati sa accesati sau sa folositi Serviciile noastre. Orice acces al Serviciilor noastre va fi considerat, de acum incolo, o acceptare a Termenilor de Utilizare. Noi putem revizui Termenii de Utilizare oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a vedea daca am facut vreo modificare la Termenii de Utilizare, deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a Serviciilor noastre reprezinta acceptarea oricaror modificari aduse prezentului contract.

DEFINITII

a)  Termenul „Utilizator” se refera la toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza Serviciile, indiferent de motiv. Termenii “tu”, “tau”, “voi”, “dumneavoastra”, “vostru”, se refera la dumneavoastra ca si Utilizatori ai Serviciilor noastre.

b)  Termenul “Cont Personal” se refera la contul pe care Utilizatorul il deschide pe oricare dintre Serviciile noastre prin completarea unui formular de inregistrare cu detalii personale (de genul nume,orasul de provenienta etc).

c) Termenul “Membru” inseamna toate persoanele fizice si/sau juridice care au deschis un Cont Personal.

d)  Termenul “Profil Public” se refera la toate tipurile de informatii (texte, recenzii, complimente, invitatii sau informatii, imagini, poze, audio, video si orice alte genuri de baze de date, de produse media sau de comunicare) pe care Membrii le incarca, posteaza, difuzeaza sau transmit prin Contul Personal.

e)  Termenul “Continut” inseamna texte (inclusiv, dar nelimitat la recenzii, anunturi, complimente, invitatii si informatii), imagini, grafice, video, audio, poze, baze de date, documente, liste, servicii, materiale software si orice alt tip de date sau de comunicatii.

f) Termenul “Continutul Vostru inseamna Continutul pe care Utilizatorii si Membrii il incarca, posteaza, difuzeaza sau transmit pe sau prin Serviciile noastre si orice Continut care este incarcat, postat, difuzat sau transmis prin Contul Personal si Profilul Public al Membrilor.

g)  Termenul “Continutul Site-ului inseamna Continutul pe care noi il cream si il difuzam pe sau prin Serviciile noastre.

h)  Termenul “Continutul unei Terte Parti” inseamna Continutul incarcat, postat, difuzat sau transmis pe sau prin Serviciile noastre de terte parti – adica nu de noi sau de Utilizatori.

i)   Termenul “Continutul EduRomania” inseamna tot Continutul care este oferit pe sau prin intermediul Serviciilor noastre, inclusiv Continutul Vostru, Continutul Site-ului si Continutul unei Terte Parti.

j)   Termenul “Sectiune Interactiva “ se refera la orice sectiune din Serviciile noastre care este compusa din bloguri, spatii wiki, forumuri de discutii, camere “chat”, forumuri de e-mailuri, sectiuni de “intrebari si raspunsuri” si orice alte spatii interactive asemenatoare.

1.  LIMITAREA AUTORIZATIEI DE FOLOSIRE A SITE-ULUI

Acordam Utilizatorilor Serviciilor noastre o autorizatie non-exclusiva, intransferabila, revocabila si limitata pentru a accesa Serviciile noastre in conformitate cu Termenii de Utilizare. Putem rezilia aceasta autorizatie oricand si indiferent de motiv.

Datorita faptului ca aprobarea stirilor si evenimentelor nu se face instantaneu, echipa EduRomania isi rezerva dreptul de a le corecta si a le publica ulterior. In cazul in care continutul si veridicitatea informatiilor postate de catre utilizatori nu corespund cu Termenii si conditiile afisate pe Site, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile neconforme.  Stirile/evenimentele vor fi postate dupa corectarea si achitarea prin transfer bancar a facturilor emise electronic la adresa de e-mail furnizata.

2.  LIMITAREA UTILIZARII CONTINUTULUI

2.1. Utilizatorii pot utiliza Serviciile doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Dumneavoastra intelegeti ca intregul Continut EduRomania este protejat de legea dreptului de autor, de brevete, marci si orice alte drepturi si legi de proprietate intelectuala in vigoare. Toti Utilizatorii consimt sa nu copieze, reproduce, modifice sau descarce sau sa exploateze in orice fel orice portiune a Continutului EduRomania, direct sau indirect, in scopul revanzarii, redistribuirii, corespondentei in masa, desfasurarii unei activitati concurente sau similare cu EduRomania, sau exploatarii comerciale sau non-profit a Continutului S.C. Edu Romania S.R.L.. Este interzisa copierea, fotocopierea, reproducerea, rearanjarea, inchirierea, imprumutarea, vinderea, licentierea sau crearea de derivatii a oricarei portiuni a Serviciilor sau a Continutului S.C. Edu Romania S.R.L.. Utilizatorilor si motoarelor de cautare le este strict interzisa extragerea sistematica a Continutului S.C. Edu Romania S.R.L. pentru a crea sau compila, in mod direct sau indirect, colectii, compilatii, baze de date sau directoare (fie prin roboti, paianjeni, sau orice software sau instrument automat sau procedee manuale) fara acordul nostru in scris. Este interzisa inclusiv folosirea Continutului S.C. Edu Romania S.R.L. pentru a verifica sau confirma existenta unei firme sau orice date legate de profilul unei firme.

2.2.  Folosirea neautorizata, fara permisiunea noastra in scris, a unei portiuni sau a intregilor Servicii sau a Continutului S.C. Edu Romania S.R.L. reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor si a altor legi in vigoare. 

2.3.  Este interzisa accesarea neautorizata a serverelor inchiriate, detinute, operate si folosite de catre S.C. Edu Romania S.R.L.. In caz de incercare de accesare si/sau accesare,fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei Romane si internationale in vigoare.

3.  INREGISTRAREA

Pentru a accesa unele portiuni ale Serviciilor noastre va fi nevoie sa va inregistrati prin deschiderea unui Cont Personal. Daca va decideti sa va inregistrati, se presupune implicit acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor descrise in documentul Termenii de Utilizare. Inregistrarea dvs pe Serviciile noastre reprezinta acceptarea Termenilor de Utilizare si oricaror modificari sau actualizari pe care le vom aduce in mod periodic acestora. Nu accesati sau folositi Serviciile noastre daca nu sunteti sau nu puteti fi de acord cu Termenii de Utilizare.

4.  POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

4.1. Orice date personale pe care ni le furnizati pe sau prin folosirea Serviciilor noastre sau cand va inregistrati pentru a deschide un Cont Personal, vor fi supuse regulilor descrise in POLITICA DE CONFIDENTIALITATE. Fiecare Utilizator intelege si accepta ca folosirea Serviciilor noastre implica faptul ca ne dati acceptul explicit sa colectam si sa folosim datele dumneavoastra personale in conformitate cu termenii si conditiile descrise in POLITICA DE CONFIDENTIALITATE.

Va recomandam citirea POLITICA DE CONFIDENTIALITATE  cu atentie.  Nu accesati sau folositi Serviciile noastre daca nu sunteti sau nu puteti fi de acord cu termenii POLITICA DE CONFIDENTIALITATE.

 

5.  PROPRIETATEA CONTINUTULUI VOSTRU

5.1. Putem sa folosim Continutul Vostru in orice mod si in orice scop. Astfel, dumneavoastra ne acordati (sau garantati ca autorul de drept al Continutului Vostru ne-a acordat) permisiunea si licenta gratuita, perpetua, internationala, irevocabila si ne-exclusiva de a folosi Continutul Vostru dupa cum urmeaza:

•  de a il utiliza, adapta, copia, distribui, transmite, publica, sublicentia, reproduce, de a crea derivatii, de a modifica, traduce, de a include in anunturi publicitare, de a il promova si de a permite altor terte parti sa faca aceleasi lucruri pe site-urile si platformele media detinute de ele (“Alte Platforme Media”).

•  La optiunea noastra, de a va mentiona numele / numele de cont in legatura cu Continutul Vostru;

5.2. De asemenea, in mod irevocabil, va acordati permisiunea ca oricare dintre Utilizatorii Serviciilor noastre sau dintre utilizatorii Altor Platforme Media sa acceseze Continutul Vostru atunci cand folosesc Serviciile noastre sau serviciile Altor Platforme Media.

5.3. Permisiunea descrisa la punctele 5.1 si 5.2 nu are nici un fel de restrictii si noi nu avem nici o obligatie de a va plati pentru aceasta permisiune sau de a mai obtine vreo permisiune sau de a va notifica pe dumneavoastra sau o terta parte cu privire la folosirea Continutului Vostru.

5.4. Nu se vor pretinde si nici acorda niciun fel de compensatii pentru utilizarea Continutului Vostru.

5.5. Fiecare Utilizator exonereazaS.C. Edu Romania S.R.L. si se angajeaza sa nu pretinda de la S.C. Edu Romania S.R.L. sau afiliatii acestuia nici un fel de dauna pentru orice fel de incalcari pretinse sau reale cu privire la incalcarea legii dreptului de autor, de brevete, marci si orice alte drepturi si legi de proprietate intelectuala in vigoare cu legatura la Continutul Vostru.

5.6. Nu avem obligatia de a posta Continutul Vostru pe sau prin Serviciile noastre sau de a folosi Continutul Vostru in niciun mod.

5.7. Avem de asemenea dreptul sa stergem Continutul Vostru oricand si fara a avea nevoie de vreo permisiune sau de vreun motiv pentru a face asta.

5.8. Noi si oricare dintre persoanele carora le acordam acest drept (licentiatii nostri) au dreptul sa difuzeze anunturi publicitare si orice alte feluri de informatii langa sau incluse in Continutul Vostru pe sau prin Serviciile noastre sau prin serviciile Altor Platforme Media. Dumneavoastra nu aveti dreptul la niciun fel de compensatie legata de astfel de anunturi publicitare. Modul, metoda si volumul de anunturi publicitare pot fi schimbate oricand fara nici un fel de notificare prealabila.

5.9. Cedati sau cauzati sa fie cedate orice pretentii, drepturi morale sau atributii cu privire la Continutul Vostru.

5.10. In ultimul rand, afirmati in mod expres si garantati faptul ca:

•  Continutul Vostru este munca dumneavoastra originala cu drept de autor, sau, in cazul in care nu sunteti autorul Continutului Vostru, garantati ca autorul de drept al Continutului Vostru ne-a acordat permisiunea si licenta gratuita, perpetua, internationala, irevocabila si ne-exclusiva mentionata la punctele 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 5.7 si 5.8 de mai sus si

•  Continutul Vostru nu incalca si nu va incalca legea dreptului de autor, de brevete, marci si orice alte drepturi si legi de proprietate intelectuala, dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, sau relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate).

6.  RESPONSABILITATEA VOASTRA FATA DE CONTINUTUL VOSTRU SI ACTIUNILE VOASTRE

6.1. Ca si Utilizator al Serviciilor noastre sunteti responsabil pentru actiunile voastre si pentru consecintele difuzarii Continutului Vostru. In alte cuvinte, sunteti singurul responsabil pentru Continutul Vostru si va asumati toate riscurile asociate cu Continutul Vostru. Intelegeti ca este posibil sa fiti trasi la raspundere daca Continutul Vostru incalca drepturile unei terte parti de genul dreptului de autor, de brevete, marci si orice alte drepturi si legi de proprietate intelectuala.

6.2. Va obligati sa nu postati si sa nu ajutati alte persoane sa posteze Continut care este:

•  obscen, defaimator, de amenintare sau rauvoitor fata de orice persoana fizica sau juridica, fie ca este Utilizator sau nu;

•  care este sau contine o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;

•  care contine virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;

6.3. Va obligati ca nu veti face si nu veti ajuta nici o alta persoana sa faca urmatoarele:

•  Sa folositi Serviciile pentru a trimite “spam” sau pentru a manipula rezultatele cautarii;

•  Sa folositi Serviciile pentru a solicita informatii personale de la minori sau pentru a face rau sau a ameninta minori;

•  Sa inregistrati, procesati sau analizati informatii despre alti Utilizatori;

•  Sa oferiti informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, care promoveaza ranirea fizica sau verbala a oricarui grup sau persoana, sau care promoveaza orice act de cruzime fata de animale. Aceste informatii pot include, dar nu sunt limitate, la furnizarea de informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri „crush”.

6.4. Este interzis sa faceti afirmatii false sau inexacte in Continutul Vostru, oricand si in orice mod, cu privire la identitatea dumneavoastra sau la afilierea dumneavoastra cu alte persoane fizice sau juridice.

7.  RESPONSABILITATEA EDUROMANIA FATA DE CONTINUTUL VOSTRU

7.1. Noi nu garantam credibilitatea sau acuratetea Continutului Vostru si nu giram nicio parere exprimata de catre Utilizatori. Nu avem obligatia de a verifica sau monitoriza Continutul Vostru si nu suntem responsabili pentru informatiile din acesta. Utilizatorii pot sa ne solicite sa investigam si sa verificam afirmatiile unora dintre Continuturi. Ne rezervam dreptul, exclusiv la optiunea noastra, de a decide daca sa verificam acest Continut si de a hotari daca informatiile respective trebuie indepartate. De asemenea, ne rezervam dreptul sa monitorizam si sa verificam oricand Sectiunile Interactive si Continutul Vostru si sa luam masuri pentru respingerea publicarii, incarcarii, postarii, distriburirii si stergerea oricarui Continut, oricand si fara a avea nevoie de un motiv.

8.  TERMINAREA CONTRACTULUI

8.1. Putem sa dezactivam sau suspendam o portiune sau in totalitate Contul dumneavoastra Personal, precum si abilitatea dumneavoastra de a folosi Serviciile noastre oricand, la optinuea noastra exclusiv, fara a va notifica in prealabil, fara a da socoteala si fara a avea nevoie de un motiv. De exemplu, putem sa va stergem sau supendam Contul Personal daca incalcati Termenii de Utilizare a Serviciilor. Orice suspendare de acest gen va va impedica sa accesati Contul dvs Personal, Serviciile noastre, Continutul Vostru si Continutul S.C. Edu Romania S.R.L. si orice alte informatii asociate acestora.

8.2. Dumneavoastra puteti sa rezilizati contractul Termenilor de Utilizare prin dezactivarea Contului Personal si prin incetarea accesarii si utilizarii in totalitate a Serviciilor noastre. Chiar daca va decideti sa va dezactivati Contul Personal noi vom avea in continuare dreptul sa publicam Continutul Vostru.

8.3. In cazul rezilierii prezentului contract, de noi sau de dumneavoastra, Termenii de Utilizare vor ramane in vigoare, inclusiv dreptul nostru de a folosi Continutul Vostru conform aliniatului 5 mai sus.

9.  CONTINUT DE NATURA COMERCIALA SAU PROMOTIONAL

9.1. NU aveti voie sa faceti publicitate la diverse produse, servicii sau practici pe sau prin Serviciile noastre decat daca mentionati alaturi de acest gen de Continut adresa de web a site-ului dumneavoastra, numele dumneavoastra si adresa de email;

9.2. Este strict interzis sa incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in orice mod „junk mail”,”spam”, scrisori in lant, scheme piramidale oriunde pe sau prin Serviciile noastre.

9.3. Este strict interzis sa solicitati o alta persoana fizica sau juridica folosind informatii obtinute prin Serviciile noastre.

10.  LINKURI

 

10.1. Puteti furniza legaturi (linkuri) catre Serviciile noastre cu urmatoarele conditii:

(a) atata timp cat linkurile furnizate nu sterg, ascund sau intrerup nicio portiune a Continutului EduRomania inclusiv nu intrerup reclame, texte, notificari, reglementari etc

(b) la cererea noastra veti dezactiva, sterge si intrerupe imediat orice linkuri furnizate,

(c) faceti legatura doar la paginile relevante din Serviciile noastre: in alte cuvinte, nu difuzati nici o portiune a Continutului S.C. Edu Romania S.R.L. pe site-urile dumneavoastra.

10.2. Retinem dreptul sa dezactivam si stergem orice linkuri oricand si fara a avea nevoie de un motiv.

11.  CORESPONDENTA CU TERTE PARTI 

11.1. NU suntem raspunzatori si nu vom fi trasi la raspundere pentru orice Corespondenta de la Terte Parti primita de dumneavoastra si orice masuri veti lua sau nu ca raspuns la aceasta. Este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati identitatea si acuratetea sursei si continutului Corespondentei cu Terte Parti. Noi nu ne asumam responsabilitatea de a verifica si nu oferim nici o garantie cu privire la identitatea sau acuratetea surselor sau continutului Corespondentiei cu Terte Parti. Termenul “Corespondenta cu Terte Parti” folosit in acest paragraf se refera la orice fel de comunicatie trimisa dumneavoastra de catre o terta parte in mod direct sau indirect in conexiune cu Serviciile noastre.

12.  RELATIA CU COMPANIILE CARE FAC PUBLICITATE

12.1. In cadrul Serviciilor noastre se vor rula campanii publicitare si promotii. Companiile care ruleaza campaniile de publicitate sunt responsabile sa asigure ca materialele publicitare incluse pe sau prin Serviciile noastre respecta dispozitiile legale in vigoare. Noi nu vom fi responsabili pentru ilegalitatea materialelor sau orice erori sau informatii inselatoare incluse in materialele publicitare.

12.2. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale campaniilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul Serviciile noastre, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de bunuri si servicii sunt numai responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Noi nu suntem raspunzatori si nu vom fi trasi la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii.

13.  LEGATURI CATRE ALTI FURNIZORI DE INFORMATII SAU SERVICII

13.1. In cadrul Serviciilor noastre se pot furniza, sau terte parti pot furniza legaturi(link-uri) catre alte site-uri pe Internet sau alte resurse. Luati cunostinta si sunteti de acord ca noi nu suntem responsabili de disponibilitatea acestora si nu garantam si nu suntem responsabili pentru niciun continut, publicitate, produse de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

13.2. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca noi nu vom fi responsabili sau pasibili de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

14.  REPONSABILITATILE EDUROMANIA FATA DE CONTINUTUL EduRomania

14.1. S.C. Edu Romania S.R.L. nu este responsabil si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu orice greseli, inexactitati, contraventii sau afirmatii false incluse in Continutul Vostru sau in informatiile oferite de alti Utilizatori prin Serviciile noastre. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare, inexacte, obscene, pornografice, defaimatoare sau amenintatoare. Dumneavoastra luati cunostinta ca noi nu giram nici o parere exprimata de niciun Utilizator pe Site. Mai mult de atat, informatiile si parerile exprimate de angajatii sau afiliatii nostri in Sectiunile Interactive ale Serviciilor nu reflecta intotdeauna parerile sau opiniile S.C. Edu Romania S.R.L.

15.  LIMITAREA RESPONSABILITATII

15.1. CARACTERISTICILE SI SERVICIILE OFERITE PRIN SERVICIILE NOASTRE SUNT FURNIZATE ‹ CA ATARE › SI ‹ IN LIMITA DISPONIBILITATII ›, IAR S.C. EDU ROMANIA S.R.L. AFIRMA EXPRES CA NU OFERA GARANTII, EXPLICITE SAU IMPLICITE, INCLUSIV DAR NU NUMAI, GARANTII DE FUNCTIONARE, CALITATE, DURABILITATE, PERFORMANTA, ACURATETE, INCREDERE, MERCANTILITATE SAU POTRIVIRE PENTRU UN ANUME SCOP. ORICE ASTFEL DE GARANTII, ANGAJAMENTE, CONDITII, INTREPRINDERI SI TERMENI SE EXCLUD.

15.2.  S.C. EDU ROMANIA S.R.L. NU OFERA ANGAJAMENTE SAU GARANTII PRIVIND VALABILITATEA, ACURATETEA, CORECTITUDINEA, CALITATEA, STABILITATEA, INTEGRITATEA SAU ACTUALITATEA INFORMATIILOR FURNIZATE PE SAU PRIN SERVICIILE NOASTRE. S.C. EDU ROMANIA S.R.L. NU GARANTEAZA CA FABRICAREA, IMPORTUL, DISTRIBUTIA, OFERTA, EXPUNEREA, CUMPARAREA, VANZAREA SI/SAU UTILIZAREA PRODUSELOR SAU SERVICIILOR OFERITE SAU PREZENTATE PRIN SERVICIILE NOASTRE NU INCALCA DREPTURILE TERTILOR; DE ASEMENEA, S.C. EDU ROMANIA S.R.L. NU GARANTEAZA IN NICI UN FEL PENTRU NICIUN PRODUS SAU SERVICIU OFERIT SAU PREZENTAT PRIN SERVICIILE SALE.

15.3. Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca S.C. EDU ROMANIA S.R.L. nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca S.C. EDU ROMANIA S.R.L. a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

•  Utilizarea sau imposibilitatea utilizarii Serviciilor;

•  Acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;

•  Declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra Serviciilor;

•  Orice alta problema legata de Servicii.

15.4.  S.C. EDU ROMANIA S.R.L. nu ofera nicio garantie ca:

•  Serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

•  Serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

•  Rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea Serviciilor vor fi corecte sau de incredere;

•  Orice eroare de program va fi corectata;

15.5. Orice material sau Continut descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea Serviciilor se afla la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati Serviciile sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

15.6. Sub nicio forma S.C. EDU ROMANIA S.R.L. nu va raspunde pentru nerespectarea sau intreruperea continutului sau Serviciilor generate de fenomene naturale, forte sau cauze care nu depind de noi, inclusiv caderi de Internet, sau defectiuni ale echipamentului digital, de telecomunicatii sau de alt tip, pene de curent electric, greve, conflicte de munca, revolte, insurectii, tulburari civile, lipsa materialelor sau a fortei de munca, incendii, inundatii, furtuni, explozii, intemperii, razboi, actiuni guvernamentale, ordine judecatoresti ale tribunalelor interne sau externe sau incapacitatea tertilor.

16.  DESPAGUBIRI

16.1. Fiecare Utilizator se angajeaza sa despagubeasca S.C. Edu Romania S.R.L. si sa nu pretinda de la EduRomania, afiliatii, directorii, agentii si angajatii sai nicio pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg din utilizarea Serviciilor de catre Utilizator (inclusiv adaugarea de Continut) sau de incalcarea Termenilor de Utilizare. Fiecare Utilizator se angajeaza sa despagubeasca S.C. Edu Romania S.R.L. si sa nu pretinda de la S.C. Edu Romania S.R.L., afiliatii, directorii,agentii si angajatii sai nicio pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg din incalcarea de catre Utilizator a garantiilor pe care ni le-a oferit. Fiecare Utilizator se angajeaza sa despagubeasca S.C. Edu Romania S.R.L. si sa nu pretinda de la S.C. Edu Romania S.R.L., afiliatii, directorii, agentii si angajatii sai nicio pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg, direct sau indirect, din reclamatii ale altor terti privind Continutul S.C. Edu Romania S.R.L.. Fiecare Utilizator se angajeaza sa despagubeasca S.C. Edu Romania S.R.L. si sa nu pretinda de la S.C. Edu Romania S.R.L., afiliatii, directorii,agentii si angajatii sai nicio pierdere, reclamatie, dauna (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) care decurg, direct sau indirect, din incalcarea drepturilor de autor si de proprietate intelectuale a unor terti prin publicarea Continutului Vostru sau daca o alta persoana acceseaza Contul dvs Personal si publica astfel de Continut. Fiecare Utilizator se declara astfel de acord ca S.C. Edu Romania S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun Continut prezentat de altii, inclusiv Continut defaimator, ofensator sau ilicit si ca riscurile daunelor produse de acest Continut revin in totalitate fiecarui Utilizator. S.C. Edu Romania S.R.L. isi rezerva dreptul, pe cheltuiala Utilizatorului, sa apere si sa controleze orice situatie in care respectivul Utilizator este obligat sa ne despagubeasca, caz in care respectivul Utilizator va coopera cu S.C. Edu Romania S.R.L. pentru pregatirea cailor de aparare. Va obligati sa nu incheiati nicio intelegere in privinta acestor dispute fara acordul prealabil al S.C. Edu Romania S.R.L.. S.C. Edu Romania S.R.L. va depune eforturi rezonabile pentru a va notifica de orice asemenea disputa sau actiune din momentul in care a aflat de aceasta.

17.   GENERALITATI

17.1. Daca una sau mai multe prevederi din Termenii de Utilizare este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale Termenilor de Utilizare, acestia ramanand in vigoare. In pofida clauzelor din Termenii de Utilizare, daca dumneavoastra aveti un acord separat cu S.C. Edu Romania S.R.L. care este inca in vigoare si nu a expirat, a fost terminat sau reziliat, acel contract va inlocui clauzele din acesti Termeni de Utilizare in ceea ce priveste doar Continutul care este reglementat prin acel contract.

17.2. Acesti Termeni de Utilizare constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si S.C. Edu Romania S.R.L. in privinta utilizarii Serviciilor. Aceste conditii pot fi modificate de S.C. Edu Romania S.R.L. la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a Utilizatorilor, prin modificarea acestei pagini web. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

17.3. Termenii de Utilizare si relatiile dintre Utilizatori si S.C. Edu Romania S.R.L. se supun legilor Romaniei si tuturor legilor de proprietate intelectuala in vigoare.